پودر زرشک توليد شد

پودر زرشک يکي از محصولات منحصربهفرد توليدشده توسط يک شرکت دانش بنيان است که به عنوان تنها شرکت توليدکننده توانسته اين محصول را تهيه کند. از آنجا که 94 درصد زرشک دنيا در استان خراسان جنوبي توليد ميشود و زرشک نيز از محصولات اصلي اين استان به شمار ميرود، لازم است که به طرق مختلف از آن در سفره مردم وجود داشته باشد.

زرشک در ايران به شکل اضافهشدن به پلو يا مربا و ترشي مصرف ميشود. اين روشهاي مصرف نتوانسته است تاکنون وارد فرمولاسيون صنعتي موادغذايي و دارويي شود و صادرات آن نيز به اين شکل تقاضاي زيادي ندارد.

توليد پودر زرشک باعث ميشود که اين محصول به عنوان طعمدهنده غذايي همانند زردچوبه، ليمو اماني و... وارد سبد غذايي شود. پودر زرشک يک طعمدهنده غذايي است که ميتوان همانند ساير طعمدهندهها آن را به غذا اضافه کرد و علاوه بر ايجاد طعم ترش از خواص درماني آن استفاده کرد. همچنين توليد اين پودر بعد از توليد در کشور ميتواند مورد مناسبي براي صادرات باشد تا بدين واسطه يک محصول ايراني در کشورهاي ديگر به نوع ديگري وجود داشته باشد. اين محصول توسط رضا ژرمنيان، عاطفه قلاسي در يک شرکت دانش بنيان به ثبت اختراع رسيده است.

منبع: مجله دانش بنیان

 

کلمات کلیدی
//isti.ir/Zese